100% Free Article Rewriter

Eines d'Optimització SEO

Article Rewriter

Enganxa (Ctrl + V) el teu article aquí i envia'l per veure el que suggereix l'Article Rewriter!Descripció: Article Rewriter

Article Rewriter és una solució que explora el contingut del text cercant paraules que es puguin substituir per sinònims, d'aquesta manera es pot aconseguir un contingut diferent al primer però que explica el mateix. Article Rewriter és de les eines de SEO més usades a la web, doncs permet tornar a escriure un mateix article amb més flexibilitat.

Com pot ser que aquesta eina s'usi per produir continguts de qualitat?
Normalment Article Rewriter es fa servir per crear una versió alternativa d'un article original suficient per passar un corrector de plagi a risc propi!

Aquests són alguns consells per assegurar-se que si s'utilitza aquesta eina amb fins d'optimització de motors de cerca, no serà contraproduent. (Perquè si es publica contingut de baixa qualitat, serà contraproduent!)

  1. Començar amb un article de qualitat. Això vol dir un únic tema o punt de vista sobre un tema molt específic, la informació ha de ser valuosa. Avui dia encara no és possible produir contingut de qualitat, i que sigui atractiu amb programari. Si es comença amb un article de baixa qualitat, hi ha moltes possibilitats de que les versions alternatives encara siguin pitjors.
  2. Llegir l'article que resulti suggerit a consciència, els resultats poden incorporar sinònims que no encaixin en el context del contingut. Si alguna de les paraules alternatives no encaixa, intenta canviar la paraula per desencadenar nous suggeriments.
  3. Es recomana passar l'última versió quan s'està satisfet a través de l'eina Plagiarism Checker només per comprovar que és suficientment genuí per passar les proves de plagi utilitzades pels motors de cerca abans de publicar a la web.
  4. No es recomana l'ús d'aquesta eina per a produir múltiples versions del mateix article per a enviar "correu no desitjat". Això no és penalitzat pels motors de cerca, però no ofereix res de valor al seu públic objectiu.

Aquesta és una eina interessant de cara als que necessiten continguts de qualitat amb immediatesa, la creació de bon contingut és un problema per molts, especialment els que es dediquen a altres feines que no requereixen habilitats d'escriptura, o d'altres no tenen temps per escriure o els recursos per contractar escriptors i guionistes. Per a la versió amb varis idiomes Visitar la versió Pro!