Termes i Condicions

Eines d'Optimització SEO
Mar
19

Termes i Condicions

19th March 2016


Termes i Condicions
Si us plau, llegiu aquests Termes i Condicions ("Acord", "Termes i Condicions") acuradament abans d'utilitzar http://www.googleapps.cat ("el Lloc") operat per El Centre On-Line ("nosaltres", "nos", o " nostre "). Aquest Acord estableix els termes i condicions legalment obligatoris per a l'ús del lloc http://www.googleapps.cat.

En accedir o utilitzar el Lloc en qualsevol forma, incloent, però no limitat a, visitar o navegar per la web o l'aportació de continguts o altres materials en el Lloc, s'accepta que es quedarà vinculat per aquests Termes i Condicions. Els termes en majúscules es defineixen en el present Acord.

Propietat Intel·lectual
El Lloc i el seu contingut original, les característiques i la funcionalitat són propietat de El Centre On-Line i estan protegits per drets d'autor internacionals, marques registrades, patents, secrets comercials i altres lleis de propietat intel·lectual o drets de propietat.

Finalització
Podem interrompre el teu accés al lloc, sense causa o avís, que pot resultar en la confiscació i destrucció de tota la informació associada amb tu. Totes les disposicions d'aquest Acord que per la seva naturalesa haurien de sobreviure a la finalització sobreviuran a la terminació, incloent-hi sense limitació, les disposicions de propietat, renúncies de garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Enllaços a altres llocs
El nostre lloc pot contenir enllaços a llocs de tercers que no són propietat o estan controlades per El Centre On-Line.

El Centre On-Line no té control sobre, i no assumeix cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de llocs o serveis de tercers. És molt recomanable que llegeixi els termes i condicions i la política de privacitat de qualsevol lloc de tercers que visiteu.

Política de Reemborsament
A causa de la naturalesa dels productes que venem (és a dir, productes digitalment descarregables) no som capaços de proporcionar reemborsaments sota cap circumstància. Això és perquè un cop comprat, tindràs accés als arxius pels que cobrem.

Canvis en aquest Acord
Reservat el dret, a la nostra única discreció, de modificar o substituir aquests Termes i Condicions mitjançant la publicació dels termes actualitzats en el lloc. L'ús continuat del lloc després de qualsevol canvi constitueix l'acceptació dels nous termes i condicions.

Si us plau, recomanem revisar aquest Acord periòdicament pels canvis. Si no s'està d'acord amb qualsevol cosa d'aquest Acord o qualsevol canvi en aquest Acord, no l'utilitzeu.

Contacta'ns
Si tens qualsevol qüestió relacionada amb aquest Acord, si et plau contacta'ns.